premio max
Teatro
GEST / BROTS DE TARDOR TEATRE
BROTS DE TARDOR TEATRE BROTS DE TARDOR TEATRE BROTS DE TARDOR TEATRE
BROTS DE TARDOR TEATRE
Grup de Majors de Melia Hotels International
Contacto:
Josep Miro Camps
Calle Gremio Toneleros, 42, Bajos
07009 Palma. Islas Baleares
teléfono: 609313273
e-mail: jose.mirocamps@gmail.com
web: www.grupomayoresmelia.com

La Companya de Teatre “BROTS DE TARDOR TEATRE”, som una Companya de Teatre “especial”, constituïda amb molta d’il·lusió per persones totes jubilades del mon laboral, que pretenem transmetre il·lusió a tots els espectadors que mos venen a veure.  

En els de la nostra edat mostrant-los un camí que mos manté actius i joves i en els joves la màgia de poder veure personatges de qualsevol edat, interpretats per persones “majors”, posat que els espectadors que mos venen a veure, no veuen la gent jubilada que interpreta una obra de teatre si no que veuen sols els personatges de l’obra que interpretem, tinguin l’edat que tinguin.  

Tal com dèiem al diari Ultima Hora de Palma del dia 20 de Març 2018, l’Objectiu de la nostra companya que esta dins el Grup de Majors de Melia Hotels International,  es el de mantenir actius els nostres socis, mentalment i anímicament, hi ha que tenir en conta que l’edat mitjana dels components de la companya es de 75 anys, també tenim com objectiu el cultivar i mantenir vives les tradicions de Mallorca a treves del teatre costumista  mallorquí i que a l’hora per suposat sigui un motiu de distracció de les persones que composem la companya i dels espectadors que mos venen a veure.

La nostra historia d’il·lusió, comença amb la creació de la Companya "BROTS DE TARDOR TEATRE"  l’any 2010, dins l’Associació del Grup de Majors de Melià Hotels International.

El nostre currículum comença el Març del 2011, pràcticament un any després de la creació del grup de teatre, aquest any varen representar l´Obra de Joan Más "Ca Nostra". L´estrena es va realitzar al local  del Grup de Majors de Melia Hotels International. L’èxit d´aquesta estrena mos va animar a continuar amb l’aventura teatral i a exportar el nostre entusiasme i capacitat d´interpretació a l´exterior.

Varen interpretar aquesta Obra als Teatres d´Alaró (Teatre Municipal), Sa Pobla (Sa Congregació), Calvià (Sa Societat), i Santa María (Casa d´es Mestres) aquesta darrera  representació, es va realitzar dins de la Mostra de Teatre d´aquest poble.

A la temporada 2014 es va organitzar un taller de teatre per el perfeccionament d´actrius i actors. Creat per dotar als amants de l’art escènic amb eines personals per facilitar la seva capacitat d´interpretació.

En aquesta mateixa temporada 2014 vàrem preparar l´Obra de Martí Mayol i Moragues "Es Sogre de Madò Rosa" amb el mateix interès i entusiasme que l’anterior, bona prova d´això varen ser els èxits a la Seu Central d’es Grup, després Sa Pobla (Sa Congregació), Calvià (Sa Societat) i Santa Maria (Casa d´es Mestres) (aquesta representació, també es va realitzar dins de la Mostra de Teatre d´aquest poble). Aquesta Obra va ser gravada per IB3 TV i emesa dues vegades per Canal 4TV.

Mes tard vàrem fer una represntacio a la Sala Dante a Ciutat, que va ser un gran èxit d´interpretació i de públic.

Després participarem en el Certamen de Teatre Amateur organitzada per el "Consell de Mallorca - Vicepresidència de Cultura, Patrimoni i Esports" amb la participació de "La Federació Balear de Teatre amateur", en el qual la nostra primera actriu Dolors Rossello va ser nominada com a millor actriu amateur.

I al final de l’any, el dia 2 de Desembre de 2014 en el "Teatre Mar i Terra" de Ciutat varen representar la mateixa Obra posant punt final a l’any, amb un èxit extraordinari.

La Direcció Escènica de la Copanya es de Esmeraldo Díaz, ex-alumna de l’Escola de Teatre Municipal de Palma i Actor de la Companya de Teatre Coanegra.   

Dins la temporada 2016-17, vàrem representat  l´obra de Gabriel Cortès "Hotel Cosmopolita" en el Teatres de Sa pobla (Sa Congregació), Santa Maria del Camí (Casa d´es Mestres), Llucmajor (Claustro de Sant Bertomeu), Calvia (Sa Societat) y  Teatre Xesc Forteza de Ciutat, que han tingut  molt bona acollida i sense oblidar que aquesta obra es desenvolupa dins un hotel i que els actors son tots persones jubilades i professionals provinents del mon hoteler de MELIA HOTELS INERNATIONAL.

 

A l’any 2018, hem fet l’estrena de l’obra “Tot Aclarit de Magdalena Font, na Magdalena Font es la nostra Regidora i ha escrit aquesta obra a mida de la companya Brots de Tardor Teatre, en el sentit de que tots els actors que componem la companya hi hem tingut un paper, aquest estrena l’hem fet el di a 24/03/2018 a Santa Maria a Sa Casa des Mestres i hi hem tingut un èxit de públic i de diversió de tots, declaracions que va fer l’autora na Magdalena Font al diari Ultima Hora del dia 19 del mes d’abril de 2018.

Després dins el Certamen D’Arts GENT GRAN 2018 Arts Escèniques Organitzat per el Departament de Participació Ciutadana i Presidència del CONSELL DE MALLORCA, em representat “Tot Aclarit” als Teatres Municipals de Muro i de Bunyola, també amb una bona assistència de públic i diversió per tothom.

El acte de Cloenda del Certamen que va ser al Teatre Principal de Palma, varem tenir la gran i satisfractoria sorpresa de tenir dos guardons, el SEGON PREMI DEL PUBLIC y  el TERCER PREMI D’ESCENOGRAFIA.

Tambe se mos va fer entrega de un Diploma en agraiment a la nostra participacio al esmenat Certamen.

Per noltros a estat una gran satisfaccio y un gran orgull que mos anima a continua la nostra tasca.

En els darrers dies del mes de juny de 2018, Brots de Tardor Teatre va tenir la màxima alegria i va culminar la seva màxima aspiració i la de qualsevol Companyia Amateur, ja que va ser escollida per la Comissió Avaluadora de Mallorca Cultura del Teatre Principal de Palma, com un dels 8 projectes amateur de qualitat, i una de les 4 companyies de Teatre Amateur de Mallorca dignes de representar al Teatre Principal de Palma la seva Obra, en el nostre cas representarem a la Sala Gran del Teatre Principal el dia 13 de Julio 2018,  "Tot Aclarit" de na Magdalena Font. 

La premsa es va fer ressò de tal esdeveniment organitzat per el Departament de Cultura, Patrimoni i Esports del Consell de Mallorca.

Dins Mallorca Cultura la Companya Brots de Tardor Teatre, a mes de representar l’Obra “Tot Aclarit”, va participar activament en tots els esdeveniments preparats per aquestes jornades, Visita Guiada per tot el Teatre Principal, Tallers de Teatre, Conferències, Col·loquis, Celebracions etc ...

Cartell oficial anunciador de la mostra Mallorca Cultura.

Sala Gran del Teatre Principal de Palma. 

Brots de Tardor Teatre va fer la seva quarta representació de “Tot Aclarit” de na Magdalena Font, amb una gran assistència de públic (215 espectadors) que varen acollir i aplaudir molt la representació feta aquest dia 13/07/2018.

El dia 21 de Juliol del 2018, Brots de Tardor Teatre va ser convidada a les Festes de Santa Margalida a Sa Pobla y vàrem fer la representació de Tot Aclarit en el Teatre Sa Congregació.

Amb una gran afluència d’espectadors i amb la presencia de l’Excel·lentíssim senyor Batle de Sa Pobla Don Biel Ferragut. 

El dia 29 de Setembre del 2018, Brots de Tardor Teatre va fer la seva sexta representació de “Tot Aclarit al Teatre Sa Societat de Calvià.

Va ser un dissabte divertit per nosaltres i per tots els Calvianers que mos varen venir a veure, i per s’autora Magdalena Font que es de Calvià, i que en aquest cas va ser profeta a la seva pròpia terra. 

Els primers dies de Juliol de 2018 i per concloure aquest apoteòsic any 2018, Brots de Tardor Teatre i la seva obra “Tot Aclarit” varen ser triats per participar a la mostra de Teatre Aficionat Burball organitzat per l’Excel·lentíssim Ajuntament de Palma i el dia 6 d’Octubre del 2018, Brots de Tardor Teatre va fer la seva sèptima representació de “Tot Aclarit al Teatre Catalina Valls de Palma.

Aquest va ser un dissabte especial i de celebració per part de tota la Companya i de passar contes de tot l’any 2018 i de començar a cercar la nova obra a representar l’any 2019.

 

L’any 2019 el vàrem començar estrenant la darrera Obra escrita per na Magdalena Font per Brots de Tardor Teatre titulada “PUNYETEROS DOBLERS”,

L’estreno va tenir lloc el dia 4 de Març al teatre Municipal de Muro dins el Certamen D’Arts Gent Gran 2019 Arts Escèniques, organitzat per el Consell de Mallorca, Departament de Participació Ciutadana i Presidència, funció a la que vàrem haver de posar el rètol de TOT VENUT NO HI HA ENTREDES.

La següent representació de “Punyeteros Doblers”, la vàrem fer al Teatre Municipal de Llubí, el dia 8 de Març de 2019, on vam tornar a repetir al Teatre ple.

Seguidament el dia 10 de Març la vàrem representar a Sa Casa des Mestres de Santa Maria del Cami, on també vam omplir el teatre i mos ho passarem allò de lo mes be, els actors i el públic.

BROTS DE TARDOR TEATRE

Mos podreu trobar també a:

http://grupomayoresmelia.com/        

https://www.facebook.com/groups/grupomayoresmelia/

https://youtu.be/gpJB6Z66bbM

compartir:
rss facebook twitter
Gabriel Cortes
Magdalena Font
Magdalena Font
consultas recomendadas:
escenamateur
c/ inventor la cierva 2. 3ºP. 33930 langreo asturias
presidencia@escenamateur.org
actividad subvencionada por el ministerio de cultura:
Ministerio de Cultura
MIEMBRO DE:
CIFTA AITA
colaboran:
sgae sg artes femp