premio max
Teatro
GEST / BROTS DE TARDOR TEATRE
BROTS DE TARDOR TEATRE BROTS DE TARDOR TEATRE BROTS DE TARDOR TEATRE
BROTS DE TARDOR TEATRE
Grup de Majors de Melia Hotels International
Contacto:
Josep Miro Camps
Calle Gremio Toneleros, 42, Bajos
07009 Palma. Islas Baleares
teléfono: 609313273
e-mail: jose.mirocamps@gmail.com
web: www.grupomayoresmelia.com

“BROTS DE TARDOR TEATRE” som una Companya de Teatre “especial”, constituïda amb molta d’il·lusió per persones totes jubilades del mon laboral, que pretenem transmetre il·lusió a tots els espectadors que mos venen a veure.   En els de la nostra edat mostrant-los un camí que mos manté actius i joves i en els joves la màgia de poder veure personatges de qualsevol edat, interpretats per persones “majors”, posat que els espectadors que mos venen a veure, no veuen la gent jubilada que interpreta una obra de teatre si no que veuen sols els personatges de l’obra que interpretem, tinguin l’edat que tinguin.   La nostra historia d’il·lusió, comença amb la creació de la Companya "BROTS DE TARDOR TEATRE"  l’any 2010, dins l’Associació del Grup de Majors de Melià Hotels International, per representar obres costumistes mallorquines, en un moviment d´amor cap a la nostra terra, on es missatge vol ser de fraternitat, amistat e integrador, unint s´empenta imparable d’es modernisme amb sa preservació de les costums de sempre.

 

El nostre currículum comença el Març del 2011, pràcticament un any després de la creació del grup de teatre, aquest any varen representar l´Obra de Joan Más "Ca Nostra". L´estrena es va realitzar al local  del Grup de Majors de Melia Hotels International. L’èxit d´aquesta estrena mos va animar a continuar amb l’aventura teatral i a exportar el nostre entusiasme i capacitat d´interpretació a l´exterior.

Varen interpretar aquesta Obra als Teatres d´Alaró (Teatre Municipal), Sa Pobla (Sa Congregació), Calvià (Sa Societat), i Santa María (Casa d´es Mestres) aquesta darrera  representació, es va realitzar dins de la Mostra de Teatre d´aquest poble.

A la temporada 2014 es va organitzar un taller de teatre per el perfeccionament d´actrius i actors. Creat per dotar als amants de l’art escènic amb eines personals per facilitar la seva capacitat d´interpretació.

En aquesta mateixa temporada 2014 vàrem preparar l´Obra de Martí Mayol i Moragues "Es Sogre de Madò Rosa" amb el mateix interès i entusiasme que l’anterior, bona prova d´això varen ser els èxits a la Seu Central d’es Grup, després Sa Pobla (Sa Congregació), Calvià (Sa Societat) i Santa Maria (Casa d´es Mestres) (aquesta representació, també es va realitzar dins de la Mostra de Teatre d´aquest poble). Aquesta Obra va ser gravada per IB3 TV i emesa dues vegades per Canal 4TV.

Mes tard vàrem fer una represntacio a la Sala Dante a Ciutat, que va ser un gran èxit d´interpretació i de públic.

Després participarem en el Certamen de Teatre Amateur organitzada per el "Consell de Mallorca - Vicepresidència de Cultura, Patrimoni i Esports" amb la participació de "La Federació Balear de Teatre amateur".

I al final de l’any, el dia 2 de Desembre de 2014 en el "Teatre Mar i Terra" de Ciutat varen representar la mateixa Obra posant punt final a l’any, amb un èxit extraordinari.

Dins la temporada 2016-17, hem representat  l´obra de Gabriel Cortès "Hotel Cosmopolita" en el Teatres de Sa pobla (Sa Congregació), Santa Maria del Camí (Casa d´es Mestres), Llucmajor (Claustro de Sant Bertomeu), Calvia (Sa Societat) y  Teatre Xesc Forteza de Ciutat, que han tingut  molt bona acollida i sense oblidar que aquesta obra es desenvolupa dins un hotel i que els actors son tots persones jubilades i professionals provinents del mon hoteler de MELIA HOTELS INERNATIONAL.

La Direcció Escènica de la Copanya es de Esmeraldo Díaz, ex-alumna de l’Escola de Teatre Municipal de Palma i Actor de la Companya de Teatre Coanegra.   

 

compartir:
rss facebook twitter
Gabriel Cortes
Magdalena Font
consultas recomendadas:
escenamateur
c/ inventor la cierva 2. 3ºP. 33930 langreo asturias
presidencia@escenamateur.org
actividad subvencionada por el ministerio de cultura:
Ministerio de Cultura
MIEMBRO DE:
CIFTA AITA
colaboran:
sgae sg artes femp