premio max
Teatro
FGATC / ACR FALS
ACR FALS
ACR FALS
Associació cultural i recreativa de Fals
Contacto:
Aleix Compte
C/ Escoles S/N, x, x
08259 Fals. Cataluña
teléfono: 660718634
e-mail: aleix.compte@gmail.com
web: www.acrfals.com

L´ACR de Fals (Associació Cultural Recreativa de Fals) és una associació sense ànim de lucre que es constitueix el 21 de setembre de 1978, inscrita per resolució del 29 de gener de 1979 en el registre de associacions amb el número 3752, per a la promoció, organització i desenvolupament de tota mena d´activitats culturals, teatrals, folklòriques, de lleure, excursions, gastronomia, art, recreatives i esportives, destinades als socis i al públic en general.

L´any 1978 s´inicia la construcció del Casal del poble - gràcies a les aportacions econòmiques i de mà d´obra dels veïns - que esdevé el centre aglutinador de les activitats de l´Associació.

A través d´aquesta entitat es van canalitzant totes les activitats socioculturals i recreatives que ja gaudien d´una llarga tradició al poble - com ara el Teatre, les Caramelles o la Festa Major i prenen força d´altres iniciatives nascudes en paral·lel a l´associació com el Pessebre Vivent del Bages.

Fins arribar a l´actualitat l´ACR de Fals s´ha esforçat en recuperar i mantenir les arrels tradicionals i, a la vegada, en cercar noves activitats que han emplenat la vida del poble.

compartir:
rss facebook twitter
josep maria miro i coromina
consultas recomendadas:
escenamateur
c/ inventor la cierva 2. 3ºP. 33930 langreo asturias
presidencia@escenamateur.org
actividad subvencionada por el ministerio de cultura:
Ministerio de Cultura
MIEMBRO DE:
CIFTA AITA
colaboran:
sgae sg artes femp